arbetsbil med system edström

Installerat System Edström i arbetsbilarna

Denna veckan har vi fått installerat System Edström i alla arbetsbilar. Detta system är ett av de bästa på marknaden. Väldigt professionellt och flexibelt bilinredningssystem som har högt fokus på kvalitet och säkerhet. Flexibiliteten gör att du själv kan skräddarsy inredning till din bil efter egna önskemål och behov. Genom att skräddarsy inredningen till bland annat transportbilar går det att modifiera insidan av varenda bil, vilket gör att de alla blir unika och kan användas i olika syften.

 

Många yrken där man använder sig av arbetsbilar har sina egna behov. Snickare och Sjöräddningssällskapet har exempelvis helt olika behov och önskemål av specialanpassning. Likadant är det för VVS-installatörer och målare som vill få med sig allt viktigt material i sin transportbil när de har installerat System Edström.

 

I mitt yrke behöver vi ha med oss väldigt mycket material när vi åker ut till olika arbetsplatser. Det kan vara flera bilar som kör ut och det materialet vi behöver få med oss ut till arbetsplatserna kan ta många olika former och storlekar. Stora och långa bjälkar såväl som små, tunga och otympliga material. Det kan vara svårt och ibland helt omöjligt att kunna lasta vissa saker tillsammans med varandra.

 

På grund av detta blir jag nu så förtjust och glad i att företaget valt att investera i flexibel bilinredning från System Edström. Nu är jag helt övertygad om att alla våra problem kommer att lösas och mycket tid och energi kommer kunna sparas i framtiden. Kan man förminska allt krångel som uppstår när man arbetar kan man vinna mycket.

 

När det kommer till mig personligen kör jag i arbetet en Citroen Berlingo. Den ska nu få inredning med System Edström i form av en bänk i stål och flera olika sorters hyllor och skåp för säker förvaring. Jag ser redan framemot resultatet för jag vet att alla på jobbet kommer bli väldigt nöjda och glada.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *